Cautare


05 August 2016
Vibratiile aduc fotografiile la viata

Fotografii interactive in care obiecte nemiscate pot fi manipulate au fost dezvoltate in cadrul Massachusetts Institute of Technology (MIT).

MIT sustine ca algoritmul sau analizeaza video un obiect nemiscat, pentru a detecta "vibratii mici, aproape invizibile", care determina modul in care s-a miscat. 
Tehnica, denumita video dinamic interactiv (IDV) nu necesita camere foto speciale si ar putea fi folosita pentru a crea efecte speciale in jocuri video sau in filme. 

"Tehnica ne permite sa capturam comportamentul fizic al obiectelor, ceea ce ne ofera o modalitate de a ne juca cu ele in spatiul virtual", a declarat Abe Davis, doctorand al MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory. 

O potentiala aplicatie pentru tehnologie ar putea fi imbunatatirea realismului in jocurile de realitate augmentata, cum ar fi Pokemon Go, a declarat echipa de cercetare. 
Doug James, profesor de informatica la Universitatea Stanford, a declarat ca IDV ar putea fi o alternativa foarte folositoare la procesele traditionale de animatie folosite in industria filmului. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate