Cautare


14 Noiembrie 2017
Bill Gates doneaza 100 milioane dolari pentru lupta impotriva Alzheimer

Bill Gates investeste puternic in cercetarea Alzheimer.

Fondatorul Microsoft a oferi 39,21 miliarde dolari in timpul vietii, mare parte a sumei fiind cheltuita ca cea mai bogata persoana din lume. Cea mai recenta donatie, de 100 milioane dolari, va ajunge in parti egale la doua organizatii care lupta impotriva dementei. 

Fondul Dementria Discovery va primi 50 milioane dolari pentru a aduce impreuna agentiile guvernamentale si industria, pentru a lucra la tratamente. Celelalte 50 milioane dolari vor ajunge la startp-up-uri care lucreaza in domeniul cercetarii Alzheimer, a declarat Gates pentru Reuters. Suma este oferita din banii sai personali, iar nu din partea Fundatiei Bill and Melinda Gates. 

Alzheimer este o forma de dementa care afecteaza pestr 5 milioane de amricani. "Este o problema imensa, o problema in crestere, iar amploarea tragediei - chiar si pentru cei care raman in viata - este foarte mare",  a declarat Gates. 

Progresul bolii nu poate fi incetinit cu tratamentele actuale, care, in cel mai bun caz, pot doar sa usureze simptomele. Gates a declarat ca spera ca medicamentele care sa ajute pacientii Alzheimer sa fie dezvoltate in termen de 10 ani, insa a sustinut ca este posibil ca acest obiectiv sa nu fie atins. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate