Cautare


21 Noiembrie 2017
Umbrela inteligenta prognozeaza vremea si nu se pierde niciodata.

Umbrela Weatherman foloseste o aplicatie pentru a detecta schimbarile meteorologice si isi notifica proprietarul. Chiar mai mult, aplicatia va ajuta sa va gasiti umbrela atunci cand aveti nevoie de ea.

O noua umbrela ar putea fi raspunsul pentru cei care isi uita in mod constant echipamentul de ploaie. 
Umbrela Weatherman, care a debutat joi, foloseste o aplicatie asociata cu un dispozitiv de urmarire Bluetooth pentru a urma prognoza meteo. 

Aplicatia trimite in timp real alerte meteo si notificari personalizate, asa incat proprietarul sa stie cand sa isi ia umbrela cu el. 

Un chip de urmarire incorporat foloseste tehnologia Bluetooth 4.1 pentru dispozitivele dvs. smart, pentru a ajuta la localizarea umbrelei. Aceasta inseamna ca va veti putea gasi umbrela chiar si in mainile unei persoane care a luat-o din greseala. 

Umbrela este realizata din nervuri din fibra de sticla de 14mm care impiedica ruperea si rasucirea in timpul perioadelor cu vant puternic, de pana la 55mph. Umbrela este acoperita cu teflon, pentru a respinge ploaia. 

Umbrela inteligenta este sustinuta de meteorologul Rick Reichmut. 

Weatherman vine in doua stiluri: Collapsible Umbrella se vinde pentru 59 dolari, iar Stick Umbrella la pretul de 65 dolari. Ambele umbrele sunt disponibile in variantele de culoare negreu, albastru, verde, portocaliu, galben si alb. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate