Cautare


Facebook inventeaza o noua unitate de timp, denumita
25 Ianuarie 2018 Stiinta

Facebook inventeaza o noua unitate de timp, denumita "Flick"

Un inginer Facebook a inventat o noua unitate de timp, denumita "Flick".

Flick a fost conceput pentru a ajuta dezvoltatorii sa pastreze sincronizarea efectelor video, potrivit unei descrieri de pe site-ul GitHub.

Un Flick, derivat din "frame-tick" este 1/705.600.000 secunda - urmatoarea unitate de timp de dupa nanosecunda. 

Un cercetator din cadrul Universitatii Oxford a declarat ca flick-ul nu va avea un impact general prea mare, insa ar putea ajuta la crearea unor experiente de realitate virtuala mai bune.
Flick-urile sunt definite in limbajul de programare C++, folosit pentru a crea efecte vizuale pentru film, televiziune si media. 

Flick-urile ofera programatorilor o modalitate de a masura timpul intre cadrele media fara a folosi fractii. 

Creatorul Flick, Christopher Horvath, si-a impartasit ideea pe Facebook la inceputul anului 2017, potrivit descrierii GitHub. Apoi, acesta a facut modificari la noile masuratori, in baza feedback-ului din comentarii. 

Cercetatorul Universitatii Oxford, care a solicitat ca identitatea sa sa nu fie facuta publica, a declarat ca flick-urile pot ajuta dezvoltatorii de realitate virtuala sa gestioneze latenta sau intarzierea. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate