Cautare


06 Aprilie 2017
Produsele TENDA prezentate la CeBIT 2017

Editia din acest an a CeBIT, ce a avut loc in perioada 20-24 martie, a fost in mare parte dedicata solutiilor de retea si de telefonie mobila. Tenda, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente pentru retea, a participat la acest eveniment cu toata gama de produse, inclusiv produse de retea pentru acasa, pentru business, switch-uri, powerlines, camere IP, din care seria de produse pentru retea 11AC si switch-urile au fost cele mai populare modele.

Principala atractie a acestei expozitii a fost modelul AC18, un router dual-band care, pe langa performantele sale foarte bune, dispune si de un design distinct, modern, cu elemente futuriste. Sub aspectul exterior uimitor, AC18 integreaza toate specificatiile seriei 11AC, cum ar fi si cel mai nou protocol 802.11ac, este echipat cu tehnologie avansata precum Beamforming+ si este compatibil cu standardul 11a/b/g/n. Astfel, seria 11AC aduce imbunatatiri semnificative ratei de transmisie si calitatii semnalului. 

In ceea ce priveste switch-urile, care sunt capabile sa transmita date precum si energie electrica prin cablu, la o distanta de 250 de metri, acestea au impamantare si port de mare viteza. Acestia sunt factorii cheie pe care clientii vor pune accent, in special pentru proiecte de securitate.

Pe parcursul celor cinci zile de expozitie, TENDA a atras o multime de vizitatori, parteneri care au lucrat cu TENDA timp de mai multi ani, consumatori care folosesc deja produsele noastre, precum si clienti noi care, desi au avut primul contact cu produsele noastre, si-au aratat imediat interesul catre o posibila cooperare si catre produsele prezentate, in special dupa ce au experimentat setul de streaming si Wi-Fi rapid la stand.

“In acest an la CeBIT, TENDA a avut ocazia sa intalneasca potentiali parteneri de afaceri, precum si sa isi promoveze produsele in intreaga Europa. CeBIT va fi un important punct de lansare pentru succesul nostru in Europa.” - a declarat Directorul Executiv al TENDA in Europa. “Viziunea noastra este de a oferi produse de retea de calitate ridicata, accesibile, rapide si sigure, pentru oricine are nevoie de Wi-Fi. Avem toate motivele sa credem ca TENDA va straluci nu numai in cadrul CeBIT, ci si in majoritatea tarilor din Europa.”

Despre TENDA:

Fondata in anul 1999, compania Tenda Technology este recunoscuta ca furnizor de top al dispozitivelor si echipamentelor pentru retea. Tenda detine doua centre R&D in Shenzen si Chengdu, China, cu aproximativ 1000 de angajati, un centru de productie, cu 3000 de angajati si o noua baza operationala cu o suprafata de 120.000 mp. Tenda detine in portofoliu dispositive potrivite pentru reteaua de acasa sau de la birou, switch-uri, dispositive CPE broadband, gateway, dispozitive powerline, dispositive pentru retele mobile, camera IP, etc. 

Tenda atrage in permanenta noi talente prin cultura sa organizationala. Mai mult de 120 absolventi ai celor mai importante Universitati se alatura companiei in fiecare an. Acestia contribuie in mod decisive la dezvoltarea companiei Tenda.

Cu sediul central in Shenzhen, China, Tenda si-a extins aria de business pe piata internationala. Compania a deschis 10 reprezentante si 50 de birouri in China. Prin intermediul canalelor de distributie din intreaga lume, Tenda este prezenta cu produsele sale in peste 100 de tari. Pana in trimestrul al treilea al anului 2014, vanzarile totale ale companiei se ridicau la peste 500 milioane USD.
Pentru mai multe informatii despre companie si produsele Tenda, va rugam sa vizitati: www.tendacn.com/ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate