Cautare


30 Iunie 2017
NETGEAR NIGHTHAWK X10 votat cel mai bun router din Europa

NETGEAR castiga din nou premiul pentru cel mai bun router, acordat de European Hardware Awards, asociatia a peste 100 de editori tech.

Pentru al doilea an consecutiv NETGEAR si-a asigurat locul pe podium la categoria routere, in topul 2017 European Hardware Awards. Nighthawk X10 WiFi Router (R9000) a fot numit ca fiind cel mai bun router in aceasta competitie anuala ce onoreaza hardware-ul exceptional vandut in Uniunea Europeana. Nighthawk X10 a fost lansat pe piata toamna  trecuta, ca primul si cel mai rapid router pentru streaming multimedia si backup.

European Hardware Awards a fost infiintata de European Hardware Association (EHA). Voturile  au fost adunate de la peste 100 de editori experimentati, apartinand publicatiilor afiliate EHA. Aceasta asociatie reprezinta cea mai mare comunitate de site-uri de stiri si tehnologie din Europa, avand in componenta sa  publicatii precum:  Hardware.Info (Benelux region), CowCotLand (France), Hardwareluxx (Germany), Hardware Upgrade (Italy), PurePC (Poland), Lab 501 (Romania), Geeknetic (Spain), SweClockers (Nordic countries) and KitGuru (United Kingdom).

Pentru ca fisierele video devin din ce in ce mai mari(formatele video 4K si VR), descarcarea si mutarea lor de pe dispozitivele de captura devine adeseori o sarcina dificila si consumatoare de timp. Aici intervine perfect Nighthawk X10, un router destul de puternic pentru a transfera usor si rapid aceste fisiere. Mai mult, acesta este capabil sa ofere streaming 4K fara lag si este primul router din industrie ce ruleaza Plex Media Server fara a fi nevoie de un calculator.

Nighthawk X10 vine echipat cu un procesor 1.7GHz Quad Core, cel mai rapid procesor disponibil pentru segmentul de home router, se foloseste de arhitectura Quad-Stream Wave 2 WiFi si ofera toate avantajele puse la dispozitie de noua generatie de protocoale 802.11ad WiFi, totul pentru a te bucura de viteze wireless impresionante, de pana la 7.2Gbps*. Tehnologia MU-MIMO suporta streaming simultan, in timp ce disponibilitatea canalului pe 160MHz dubleaza  viteza WiFi pe deviceurile mobile. Nighthawk X10 este de asemenea primul router din industrie destinat segmentului home, ce include un port 10Gigabit pentru conexiune prin fibra optica.

“Suntem onorati sa avem un router din gama Nighthawk selectat ca fiind cel mai bun router de pe piata Europeana, pentru doi ani la rand! Daca anul trecut a fost Nighthawk X6, anul acesta este randul lui Nighthawk X10,” a declarat David Henry, vicepresedinte Connected Home for NETGEAR. “Concepem toate produsele NETGEAR nu doar sa indeplineasca ci sa si depaseasca cele mai inalte standarde de performanta, straduindu-ne sa  implementam cele mai inovatoare tehnologii de pe piata. stiam ca Nighthawk X10 este cel mai bun produs din industrie, de accea este foarte incurajant sa avem aceasta confirmare din partea expertilor in tehnologie de pe continent.

Specificatii principale:
 • AD7200 Quad Stream Wave2 WiFi, ce suporta viteze wireless de pana la 4600+1733+800Mbps*
 • Conexiune rapida pe 60GHz 802.11ad WiFi pentru download rapid, backup si latenta minima in timpul jocurilor online
 • Plex Media Server 
 • Procesor puternic de 1.7GHz Quad Core, ce ofera performante exceptionale in streaming 4K sau VR gaming
 • 4 antene ultra performante, pentru o acoperire WiFi optima si viteze de transfer superioare 
 • 6 porturi LAN Gigabit 
 • 2 porturi USB 3.0 
 • Backup automat in cloud cu Amazon Drive
 • NETGEAR® ReadyCLOUD® ofera acces usor, individual si sigur catre unitatile de stocare conectate prin USB
 • Port pentru fibra optica de 10Gigabit pentru un backup ultrarapid si media streaming de la/catre o unitate de stocare NETGEAR ReadyNAS® sau alt NAS  
 • Tehnologie MU-MIMO capabila sa ofere streaming de date simultan catre mai multe deviceuri
 • Dynamic QoS prioretizeaza traficul pe retea si ofera un streaming video neintrerupt pentru aplicatii ca YouTube®, Net?ix® si altele
Mai multe informatii despre Nighthawk X10: https://www.netgear.com/landings/ad7200/?cid=wmt_netgear_organic


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate