Cautare


Facebook a lansat Find WiFi.
06 Iulie 2017 Wireless

Facebook a lansat Find WiFi.

Reteaua sociala a lansat Find WiFi ca serviciu global, ceea ce inseamna ca oricine este pregatit sa isi impartaseasca locatia cu masterplanul lui Mark Zuckerberg poate gasi o modalitate rapida si usoara de a interactiona cu acesta.

Serviciul a fost acum lansat oficial la nivel mondial si se ofera sa arate utilizatorilor Facebook unde pot gasi o conexiune wireless, probabil pentru a putea posta ceva online sau alerta un agent de publicitate ca ar putea fi interesati sa cumpere ceva. 

"Astazi incepem sa lansam Find WiFi peste tot in lume, pe iPhone si Android. Am lansat Find WiFi in cateva tari anul trecut si am constatat ca este util nu numai pentru persoanele care calatoresc sau se deplaseaza, dar mai ales in zonele unde datele mobile sunt rare", a declarat Alex Himel, director de inginerie al Facebook. 

"Find WiFi va ajuta sa gasiti hot spot-uri WiFi disponibile in apropiere, pe care companiile le-au impartasit cu Facebook de pe paginile lor. Deci, oriunde va aflati, puteti sa identificati cu usurinta cele mai apropiate conexiuni". 

"Pentru a gasi hot spot-uri WiFi, deschideti aplicatia Facebook, faceti click pe fila "More" si apoi pe "Find WiFi", serviciu pe care trebuie sa il activati", a adaugat Himel. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate