Cautare


05 Septembrie 2017
TP-Link® prezinta la IFA 2017 primul sistem Wi-Fi Whole-Home complet si securizat pentru locuinta, dispozitive smart home si cel mai puternic router din lume, dotat cu procesor quad-core

TP-Link®, lider mondial in furnizarea de produse de retea pentru consumatori finali si companii prezinta in cadrul targului de tehnologie IFA, editia 2017 sistemul Wi-Fi Deco M5 Whole-Home, noi dispozitive pentru locuinte inteligente, dar si Archer C5400X, cel mai puternic router din lume, dotat cu un procesor quad-core.

Deco M5 este o solutie de retea Wi-Fi in sistem mesh care ofera acoperire wireless uniforma si securitate completa prin TP-Link HomeCare. Cu protectie integrata antivirus si anti-malware de la  Trend Micro*, Deco M5 ofera o experienta Wi-Fi securizata. Disponibil in configuratia cu trei unitati, sistemul Wi-Fi Deco M5 Whole-Home va putea fi achizitionat si in Romania de luna viitoare.

„Deoarece retelele Wi-Fi de acasa suporta mai multi utilizatori si mai multe dispozitive mobile decat oricand, securitatea in reteaua de domiciliu devine din ce in ce mai importanta", a explicat Terence Liu, vicepresedinte al Trend Micro. „Prin integrarea noastra in TP-Link HomeCare, sistemele Deco M5 Whole Home Wi-Fi sunt echipate cu un pachet complet de caracteristici de securitate care iti ofera siguranta ca reteaua ta de domiciliu este intotdeauna protejata".

Mesh Networking pentru o viteza si acoperire fara probleme
Cu un procesor quad-core, Deco M5 implementeaza cea mai recenta tehnologie de retea pentru o acoperire Wi-Fi completa a locuintei. Sistemul dual-band AC1300 este capabil sa atinga viteze de pana la 400Mbps in banda de 2,4GHz si 867Mbps in banda de 5GHz, folosind tehnologia MU-MIMO pentru a transfera rapid datele catre mai multe dispozitive simultan. Deco M5 contine in pachet trei unitati care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor de acoperire Wi-Fi ale utilizatorilor si ofera acoperire pe o suprafata de peste 400 de metri patrati. Reteaua poate fi compusa din pana la 10 unitati Deco M5.

TP-Link ARTTM
Deco M5 utilizeaza tehnologia TP-Link Adaptive Routing Technology (ART) care asigura functionarea retelei intotdeauna la viteze maxime, identificand rapid si selectand cea mai rapida cale pentru conexiune a dispozitivelor la retea. Deco M5 optimizeaza si conexiunile dintre dispozitive pentru a oferi cele mai bune rezultate si pentru a asigura cea mai buna performanta in intreaga locuinta in orice moment.

Din categoria dispozitivelor Smart Home, TP-Link va expune hub-ul smart home AC1900 cu touchscreen SR20, un router Wi-Fi avansat, care permite conectarea si gestionarea tuturor produselor TP-Link Smart Home, precum si a dispozitivelor ZigBee si Z-Wave de pe smartphone, tableta sau direct de pe touchscreenul routerului. Procesorul sau dual-core de 1GHz ofera o performanta Wi-Fi clasa AC1900 in benzile de frecventa de 5GHz (pana la 1300Mbps) si 2,4GHz (pana la 600Mbps). Patru porturi Gigabit Ethernet, un port USB 3.0 si un port USB 2.0 ofera optiuni pentru diferite tipuri de conexiuni cu acces rapid la Internet. SR20 permite aprinderea automata a luminilor cand cineva ajunge acasa, setarea termostatului la temperaturile dorite si mentinerea casei in siguranta, furnizand in acelasi timp o retea rapida si stabila.

Supraveghere in timp real
Pentru monitorizarea in timp real a locuintei, camera IP Kasa Cam KC120 permite acces si control in timp real prin aplicatia Kasa. Detecteaza orice sunet sau miscare si trimite e-mailuri sau notificari pentru avertizarea imediata. Senzorul CS100 anunta cand sunt deschise/inchise usile si ferestrele, iar senzorul MS100 detecteaza miscarea si lumina ambientala. 

Range extender rapid cu priza inteligenta incorporata
TP-Link a combinat doua produse utile pentru a obtine produsul RE370K, care contine o priza inteligenta, controlabila prin aplicatia Kasa si un range extender rapid, capabil sa extinda reteaua wireless AC1200 in orice colt al locuintei.

Primul router Quad-Core
TP-Link prezinta la IFA si cel mai puternic router din lume, Archer C5400X, un router tri-band capabil sa furnizeze viteze wireless combinate de 5,3Gbps si primul dispozitiv de acest fel dotat cu un procesor quad-core de 1,8GHz pe 64 de biti. Pe langa super procesorul Broadcom cu patru nuclee, routerul mai este echipat cu alte 3 procesoare specializate dedicate benzilor wireless. in total routerul este dotat cu procesoare care insumeaza 7 nuclee, generand o putere de procesare de peste 9.6GHz ceea ce il face cel mai puternic echipament WLAN din industrie, pentru consumer. Routerul asigura astfel o viteza de 1000Mbps in banda de 2,4GHz si 2167Mbps pentru fiecare din cele doua benzi de 5GHz pentru streaming 4K, gaming online sau aplicatii. Totodata permite conectarea wireless a unui numar de pana la 90 de dispozitive, in functie de tipul de trafic.

Routerul Archer C5400X este si primul model din portofoliul TP-Link cu stocare interna de 16GB, VPN cu accelerator hardware, functie Link Aggregation si 8 porturi LAN.

Despre TP-Link

Fondat in 1996, TP-Link este furnizor global de produse si accesorii de retea care fac parte din toate aspectele vietii zilnice. Conform companiei de analiza a pietei IDC, TP-Link este liderul pietei de echipamente WLAN si CPE** broadband, cu distributie in peste 120 de tari si sute de milioane de clienti in intreaga lume.

Cu o experienta deja dovedita in stabilitate, performanta si valoare, TP-Link a dezvoltat un portofoliu de produse care satisface nevoile de retea ale tuturor persoanelor. Acum, pe masura ce stilul de viata conectat continua sa evolueze, compania se dezvolta pentru a depasi cerintele de maine.

*Perioada de servicii gratuite Trend Micro dureaza trei ani. Dupa trei ani, clientii pot continua sa utilizeze serviciul platind o taxa lunara de abonament. Daca clientii aleg sa nu plateasca pentru un abonament lunar, este posibil ca unele functii sa nu mai functioneze sau sa functioneze doar la capacitate limitata.
**Pe unitatile expediate, conform raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Q2 2016.

Pentru mai multe informatii despre TP-Link, viziteaza www.tp-link.ro sau urmareste-ne pe:

Toate informatiile si tarifele furnizate pot fi modificate fara notificare. TP-Link este o marca comerciala inregistrata a TP-Link Technologies Co., Ltd. Toate denumirile comerciale sunt proprietatea respectivilor proprietari.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate