Cautare


27 Septembrie 2017
ASUS a lansat routerul RT-AC86U

ASUS a lansat RT-AC86U, un router Wi-Fi puternic din clasa AC2900, ce ofera viteze extreme si acoperire larga, fiind o alegere perfecta pentru a rula jocuri din orice colt al casei. RT-AC86U este construit sa ofere viteze ultrarapide, utilizand doua benzi concurente 802.11ac, potentate de tehnologia NitroQAM.

Impresionanta latime de banda AC2900 si tehnologia MU-MIMO il face ideal pentru a fi utilizat in casele moderne, cu mai multe dispozitive, in timp ce antenele de inalta performanta si RangeBoost ajuta la eliminarea punctelor moarte. Pasionatii de jocuri vor aprecia imbunatatirile oferite de RT-AC86U, prin Adaptive QoS, ce prioritizeaza traficul jocurilor si acceleratorul de jocuri incorporat WTFast, care optimizeaza conexiunile cu serverele de jocuri din intreaga lume. Sistemul integrat de securitate ASUS AiProtection, sustinut de Trend Micro Smart Network, furnizeaza o solutie centralizata pentru toate dispozitivele, detectand si neutralizand amenintarile de pe Internet, inainte ca acestea sa ajunga in reteaua locala. 

Teribil de rapid. Bine echipat
ASUS RT-AC86U le ofera pasionatilor de jocuri cele mai bune performante Wi-Fi, oriunde in casa. Motorizat de un procesor dual-core la 1.8GHz, RT-AC86U dispune de benzi Wi-Fi 802.11ac concurente, potentate de tehnologia NitroQAM1 pentru a livra o latime de banda de pana la 2167 Mbps pe frecventa de 5GHz si 750Mbps pe frecventa de 2.4GHz.

Proiectat si construit pentru jocuri, RT-AC86U ofera imbunatatiri duble in gaming: Adaptive QoS prioritizeaza automat traficul jocurilor, asigurand faptul ca jocurile online se afla tot timpul in fruntea pachetelor trimise, iar acceleratorul WTFast, sustinut de GPN, furnizeaza o conexiune privata, optimizata la serverul de jocuri, ce reduce in medie timpii de raspuns cu 30-60% (date oferite de www.wtfast.com).

Tehnologia MU-MIMO permite ca pana la patru dispozitive compatibile sa opereze la nivelul lor maxim posibil, fara sa aiba impact asupra celorlalte performante, aceasta fiind o functie extraordinara pentru jocurile in echipa. 

Acoperire larga
Pentru a oferi cea mai larga acoperire posibila, ASUS RT-AC86U incorporeaza antene de inalta performanta, combinate cu tehnologia de formare a fasciculului ASUS AiRadar 2.0, ce imbunatateste vitezele si stabilitatea, concentrand semnalele radio catre fiecare dispozitiv. in plus, ASUS RangeBoost imbunatateste performantele pe distante lungi, ajutand la eliminarea punctelor moarte si permitandu-le utilizatorilor sa se bucure de jocuri chiar si in colturile indepartate ale casei.

ASUS AiProtection: Securitate de nivel comercial 
ASUS RT-AC86U incorporeaza ASUS AiProtection, un sistem de securitate al retelei la nivel comercial, sustinut de Trend Micro Smart Home Network. Cu AiProtection, toate dispozitivele conectate sunt protejate, chiar daca nu au capacitati antivirus proprii, cum ar fi dispozitivele IoT.

Cu AiProtection integrat in RT-AC86U, chiar si dispozitivele din retea care au software-ul de securitate oprit sunt protejate impotriva atacurilor si intruziunilor. AiProtection blocheaza atacurile de pe Internet inainte ca aceastea sa ajunga in retea, iar daca un dispozitiv infectat se conecteaza la reteaua locala, AiProtection il blocheaza instant pentru a preveni trimiterea de informatii catre serverele malitioase. 

Preturi si disponibilitate
ASUS RT-AC86U este disponibil in Romania la un pret aproximativ de 1100 lei (TVA inclusiv).

1Tehnologia NitroQAM necesita un client compatibil pentru a atinge valorile maxime mentionate.

Despre ASUS:
ASUS face parte din lista "Celor mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune, fiind dedicata crearii de produse pentru un stil de viata inteligent in prezent si viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone si ZenBook, precum si o varietate de componente si dispozitive IT, alaturi de solutii AR, VR si IoT. ASUS are peste 17000 de angajati in intreaga lume, printre care si peste 5500 de talente R&D. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, in 2016 ASUS a obtinut 4385 de distinctii si venituri de aproximativ 13,3 miliarde USD.

Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.

Specificatiile, continutul si disponibilitatea produsului pot varia de la tara la tara, fara vreo notificare in prealabil. Performantele actuale pot varia in functie de aplicatii, mod de folosire, mediu si alti factori. Specificatiile complete sunt disponibile pe https://www.asus.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate