Cautare


Apple achizitioneaza firma de incarcare wireless PowerbyProxi
25 Octombrie 2017 Wireless

Apple achizitioneaza firma de incarcare wireless PowerbyProxi

Gigantul tech a achizitionat PowerbyProxi, un designer de sisteme de incarcare wireless, a declarat Apple marti, confirmand un articol anterior al site-ului Stuff din Noua Zeelanda. Termenii financiari ai tranzactiei nu au fost dezvaluiti.

Dan Riccio, vicepresedinte senior Apple pentru inginerie hardware, a numit achizitia "un plus extraordinar, avand in vedere eforturile Apple de a crea un viitor wireless", potrivit Stuff. "Vrem sa aducem o incarcare cu adevarat fara efort in mai multe locuri si la mai multi clienti din intreaga lume", a adaugat el. 

Achizitia vine dupa ce Apple a intrat in zona de incarcare wireless luna trecuta, odata cu lansarea noilor iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus. iPhone-urile utilizeaza aceeasi putere wireless Qi standard, ca si dispozitivele Samsung Galaxy.

PowerbyProxi din Noua Zeelanda a fost fondata in 2007 pentru a dezvolta o tehnologie care sa permita oamenilor sa isi incarce smartphone-urile si alte dispozitive fara a fi nevoiti sa le conecteze la o sursa de alimentare. Unul dintre produsele companiei este Proxi-Module, un sistem modular de alimentare wireless care poate fi adaptat si integrat in alte produse. 

Compania va ramane in Auckland, Noua Zeelanda, a declarat Apple. 

PowerbyProxi nu a putut fi contactata pentru comentarii.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate