Cautare


31 Mai 2018
NETGEAR lanseaza un nou sistem ORBI, echipat de data aceasta si cu un modem

Un echipament 2-in-1 dotat cu un modem si un router WiFi Tri-Band, capabil sa ofere o conexiune WiFi stabila si constanta in orice punct al casei.

NetgearĀ®, Inc. (NASDAQ: NTGR), producator global de echipamente de retea si securitate destinate caselor inteligente, introduce modelul CBK40, o aditie importanta pentru seria Orbi Home WiFi System. Noul echipament este capabil sa ofere atat o acoperire wireless FastLane 3 Tri-Band cat si toate avantajele unei conexiuni prin cablu, datorita modemului integrat. 

Noul membru al familiei pastreaza aceeasi acoperire wireless incredibila, reusind sa ofere un semnal WiFi stabil pentru case de pana la 370 de metri patrati. Mai mult, cu fiecare satelit aditional instalat, aceasta suprafata se poate mari cu inca 185 de metri patrati. 

Caracteristici 

  • Noul sistem Orbi ofera atat performanta ridicata cat si un design modern. Cele patru antene interne de mare putere aflate in fiecare router si satelit Orbi, maresc raza de acoperire pana in zonele greu de atins ale locuintei tale. 
  • Integreaza un modem certificat DOCSIS 3.0 CableLabs cu 32x8 channel bonding, ce suporta 32 de canale downstream combinate simultan, pentru performanta maxima si viteze de download de pana la 1.4Gbps. Astfel, beneficiem de o conexiune neintrerupta pentru streaming de material video HD, filme si muzica, un gaming online mai stabil si viteze de download mai mari, inclusiv in cele mai aglomerate ore.
  • Router-ul Orbi ofera performante WiFi de pana la 2.2Gbps pentru toate dispozitivele conectate fara fir la reteaua din locuinta. Este dotat cu tehnologie MU-MIMO si un procesor quad core foarte puternic, perfect pentru sustinerea task-urilor de streaming video 4K HD, gaming VR, navigare pe internet si multe altele. Tehnologia Smart Connect alege inteligent cea mai buna banda WiFi pentru dispozitivele tale, totul pentru a evita interferentele si pentru a optimiza performanta retelei, in timp ce Beamforming+ imbunatateste viteza si raza de acoperire pentru dispozitive 2.4 si 5Ghz. 

Este disponibila si o retea WiFi pentru vizitatori, precum si patru porturi Gigabit Enthernet perfecte pentru a conecta dispozitivele prin cablu la viteze mai mari de transfer si conexiuni mai stabile.

Sistemul 2-in-1 Orbi Tri-Band WiFi Cable Modem este primul gateway comercializat la scara larga care ofera configurare prin intermediul unei aplicatii mobile. Pe langa un un management usor al retelei, direct de pe telefon, aplicatia Orbi permite mentinerea la zi a retelei WiFi cu update-urile de soft care aduc noi caracteristici si imbunatatiri. Mai mult, Orbi este compatibil si cu tehnologiile populare de control prin intermediul vocii, precum Amazon Alexa si Google Assistant.

Pret 

NETGEAR Orbi Tri-Band WiFi Cable Modem Router (CBR40) are un MSRP de 299.99$.

Un sistem Orbi Whole Home WiFi (CBK40) care contine un Router Modem Orbi Tri-Band WiFi Cable plus un satelit Orbi are un MSRP de 399.99 $.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate