Cautare


12 Septembrie 2018
Acces Wi-Fi acordat studentilor din China dupa ce acestia rezolva un puzzle

Studentii din cantina Universitatii de Aeronautica si Astronautica din Nanjing, China, trebuie sa rezolve o ecuatie de calcul pentru a obtine parola Wi-Fi a scolii, a raportat duminica Global Times. Parola se regaseste in raspunsul la problema, conform instructiunilor care reiese din imaginile postate de uniunea studenteasca.

Acesta nu este singurul obstacol cu care se confrunta studentii pentru a obtine acces la internet in intregul campus. O melodie din 8 note care contine parola pentru conexiunile Wi-Fi ii asteapta pe studentii in Xinyuan Library Restaurant. 

"Am ales o problema de notatie muzicala pentru Xinyuan Library Restaurant deoarece exista mai multi studenti la arte liberale", a declarat pentru Global Times un student cunoscut sub numele de Ji, adaugand ca problema la matematica a fost aleasa pentru cantina deoarece exista multi studenti la inginerie, dintre care multi au rezolvat ecuatia.

In ciuda provocarii, studentii nu sunt ingrijorati in ceea ce priveste accesul la internet. Utilizatorii au comentat pe Weibo ca odata ce un student rezolva ecuatia, va impartasi pur si simplu raspunsul, iar toti ceilalti vor obtine acces la internet. Nu se cunoaste, insa, daca parolele vor ramane aceleasi in fiecare zi.

Altii sugereaza ca problema de calcul este un test de baza, asa incat studentii ar trebui sa fie in masura sa o rezolve in cazul in care au fost suficient de atenti in timpul orelor de curs. 

CNET a contactat Universitatea pentru a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate