Cautare


23 Octombrie 2018
Synology® lanseaza MR2200ac, un router mesh echipat cu capabilitati Wi-Fi performante

Creeaza-ti propriul sistem Wi-Fi tri-band, pentru o protectie mai buna a locuintei inteligente

Synology Inc. lanseaza astazi primul sau router mesh, modelul MR2200ac. Acesta suporta standardul WPA3, ofera utilizatorului un acces Wi-Fi rapid, fara intreruperi, permitandu-i totodata sa inteleaga, sa controleze si sa securizeze mai usor intreaga retea. Fiind un router wireless performant, cu design modular, aria sa de acoperire poate fi extinsa usor cu unitati aditionale, pentru a crea o retea de tip WiFi Mesh in case de toate dimensiunile. 

Potrivit IHS Markit, numarul de dispozitive conectate va avea la nivel global o crestere anuala de 12%, astfel incat vom ajunge de la 27 de miliarde de dispozitive in 2017 la 125 de miliarde in 2030. 

“Analizand acest studiu, am realizat ca nu este vorba doar de a tine aceste dispozitive conectate,” a declarat Kuei-Huan Chen, Senior Manager, Synology. “Trebuie de asemenea sa intelegem ce se intampla in reteaua noastra, pentru a ne proteja dispozitivele si familia, de posibilele atacuri externe asupra retelei. Acesta a fost principalul motiv pentru care am dezvoltat MR2200ac. Multumita colaborarii cu Qualcomm Technologies Inc., MR2200ac suporta cele mai noi tehnologii Wi-Fi si de securitate, pentru a face retelele mai sigure si mai inteligente.”

“Qualcomm Technologies este dedicat sa ofere servicii Wi-Fi de inalta calitate, prin intermediul platformei Qualcomm Mesh Networking, ce ofera tuturor consumatorilor conectivitate avansata si securitate sporita.” a adaugat Gopi Sirineni, vice presedinte, product management, Qualcomm Technologies Inc. “Activitatea noastra alaturi de Synology, are ca scop final oferirea unei experiente Wi-Fi fara intreruperi, rapida si sigura, pentru locuintele de toate dimensiunile.”

Acopera intreaga locuinta cu un Wi-Fi de mare viteza

Avand la baza procesorul Quad-core Qualcomm IPQ4019, MR2200ac aduce un design Wi-Fi tri-band, conceput sa elimine zonele fara acoperire si sa ofere internet de mare viteza chiar si in cele mai indepartate colturi ale casei. Tot ceea ce se intampla in cadrul retelei este administrat de Synology Router Manager (SMR), un sistem de operare intuitiv ce ofera chiar si caracteristici de nivel business.

Tehnologie Mesh inteligenta: MR2200ac alege in mod dinamic cea mai buna cale de comunicare (2.4Ghz, 5Ghz sau Enthernet) intre router si dispozitivele conectate, pentru a oferi mereu cea mai rapida metoda de conectare la internet.
Experienta Wi-Fi imbunatatita: suport sporit pentru toate standardele, inclusiv 802.11k, v si r, ceea ce permite deplasarea dintr-o camera in alta fara a pierde semnalul WiFi.

Configurare usoara: selecteaza dispozitivul MR2200ac pe care vrei sa il adaugi, folosind un browser sau aplicatia DS Router si vezi cum reteaua se configureaza si se optimizeaza automat in fata ta.

Un singur meniu pentru toate conexiunile Wi-Fi: descoperi starea tuturor punctelor Wi-Fi si a dispozitivelor conectate, in timp ce o harta a retelei explica usor cum toate acestea sunt interconectate. De asemenea, ai acces la optiuni avansate de Wi-Fi pentru oaspeti.

Functioneaza cu Synology RT2600ac: permite birourilor sa extinda aria de acoperirea a lui RT2600ac.

Internet sigur pentru toate dispozitivele

Cea mai noua versiune SMR 1.2 vine insotita de noul pachet Safe Access. Acesta reuneste cele mai bune optiuni de control parental si securitate automata la nivel de retea, astfel incat sa nu ai nevoie de o solutie separata pentru fiecare platforma.

O lume online sigura pentru copii: creeaza profile, decide cat timp pot naviga pe internet si protejeaza-i de continutul pentru adulti cu filtrele web si SafeSearch. Filtrele web pot fi setate pentru a limita accesul unui adolescent pe retelele sociale la anumite ore. Pentru cei mai tineri, creeaza o lista de pagini pe care acestia o pot accesa.

Invata cum copiii tai exploreaza internetul: afla cand sunt online, ce dispozitive folosesc si daca ajung accidental pe site-uri web cu continut nepotrivit pentru ei. 

Profile personalizate pentru gadgeturi de familie si dispozitivele IoT: orice dispozitiv conectat la reteaua din casa va respecta politicile pe care le stabilesti, iar toate activitatile anormale sunt oprite si notate cu atentie.

Securizeaza-ti silentios perimetrul: Unelte inteligente ce ofera protectie impotriva amenintarilor de tip IP si DNS, blocheaza in timp real accesul catre destinatii periculoase, in timp ce introducerea Google Safe Browsing in routerele Synology extinde protectia Google impotriva malware-ului si a software-ului nedorit in retea.

Noua generatie de securitate Wi-Fi cu WPA3

MR2200ac este unul dintre primele routere certificate WPA3, noul standard de securitate pentru Wi-Fi. Dotat cu noi optiuni ce includ WPA3-Personal, WPA3-Enterprise si Enhanced Open, MR2200ac ofera locuintelor, birourilor si retelelor Wi-Fi publice cele mai noi solutii de securitate impotriva snooping-ului sau a altor moduri de atac. 

Synology MR2200ac este distribuit in Romania de IT Direct si poate fi gasit in magazinele online la un pret aproximativ de 798 Lei - https://goo.gl/23tPJL

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati: https://www.synology.com/products/MR2200ac

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate