Cautare


06 August 2019
ASUS lanseaza AiMesh AX6100 Wi-Fi, un sistem cu doua routere RT-AX92U

• Cel mai puternic sistem de tip mesh - Combinatia dintre ASUS AiMesh si cel mai recent standard Wi-Fi 6 (802.11ax) ofera conexiuni Wi-Fi ultra-rapide tuturor dispozitivelor conectate. • Wi-Fi 6 (802.11ax) - Cel mai recent standard Wi-Fi ofera latimea de banda de 160MHz si 1024-QAM pentru viteze de pana la 6100Mbps - de 2,7 ori mai rapide comparativ cu routerele 802.11ac 4x4 • Wi-Fi flexibil pentru dispozitivele conectate - Designul Tri-band dedica o banda comunicarii cu routerul si doua benzi dispozitivelor pentru maximum de viteza si stabilitate • Securitate de nivel comercial pentru acasa - AiProtection Pro protejeaza toate dispozitivele din retea si include functii avansate de control parental.


ASUS a lansat AiMesh AX6100 Wi-Fi, o solutie Wi-Fi completa ce consta in doua routere wireless ASUS RT-AX92U. Dispunand de cea mai recenta tehnologie Wi-Fi 6 (802.11ax), care include o varietate de noi tehnologii ce imbunatatesc vitezele Wi-Fi si capacitatea retelei, sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 furnizeaza conexiuni extrem de rapide, stabile si puternice, oriunde in casa. Totodata, ofera atat performante pregatite pentru viitor, cat si compatibilitatea cu dispozitivele Wi-Fi actuale si cele mai vechi. 

Sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 profita de viteza, capacitatea si stabilitatea oferita de standardul Wi-Fi 6, utilizandu-l pentru comunicarea dintre cele doua routere, asigurand faptul ca utilizatorii se pot bucura de vitezele maxime ale conexiunii Internet, oriunde in casa. Fiecare router dispune de un design tri-band care dedica o banda Wi-Fi conexiunii catre statia conectata si doua benzi conexiunii dispozitivelor, pentru maximizarea performantelor si a stabilitatii. Sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 vine cu securitate AiProtection Pro, de nivel comercial, furnizata de Trend Micro™ pentru a pastra in siguranta fata de amenintarile venite de pe internet fiecare dispozitiv conectat la retea. Acest soft de securitate beneficiaza de actualizari automate gratuite pentru a asigura protectia retelei. Dispune, de asemenea, de functii avansate de control parental pentru a-i ajuta pe parinti sa mentina un mediu sigur pentru copii, atunci cand acestia navigheaza online, precum si sa le monitorizeze si sa controleze activitatea pe Internet. 

Cel mai puternic sistem de tip mesh

Combinand ASUS AiMesh cu cele mai recente tehnologii Wi-Fi 6 (802.11ax), sistemul AiMesh AX6100 ofera un Wi-Fi cu adevarat revolutionar. Acesta utilizeaza Wi-Fi 6 drept conexiune wireless cu statia de baza, transmitand date intre cele doua routere RT-AX92U la viteze de pana la 4808Mbps. Acest lucru asigura faptul ca viteza maxima a conexiunilor Internet ale utilizatorilor poate fi atinsa pe ambele routere din sistem, rezultand un Wi-Fi extrem de rapid pentru toate dispozitivele conectate. AiMesh AX6100 dispune de un design tri-band ce dedica o banda Wi-Fi completa conexiunii cu statia de baza si doua benzi Wi-Fi catre dispozitivele conectate pentru maximizarea performantelor si a stabilitatii sistemului. Sistemele Wi-Fi traditionale de tip mesh dual-band sacrifica jumatate din totalul benzii wireless pentru conexiunea cu statia de baza, deseori fiind compromise performantele. 

Wi-Fi 6 (802.11ax)

Avand cea mai recenta tehnologie Wi-Fi 6 (802.11ax), sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 Wi-Fi suporta latimi de banda de 160MHz si 1024-QAM pentru a furniza viteze Wi-Fi ultra-rapide de pana la 6100Mbps - 4804Mbps in cele doua benzi de 5GHz. RT-AX92U este de 2,7 ori mai rapid decat routerele obisnuite 802.11ac 4x4. Pe langa cresterea vitezei Wi-Fi, standardul Wi-Fi 6 ofera o serie de alte imbunatatiri si optimizari care vin in intampinarea cresterii masive a numarului de dispozitive.

Sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 dispune de tehnologiile OFDMA si MU-MIMO, ce ofera eficienta si o capacitate a retelei de pana la patru ori mai buna. Cu ajutorul OFDMA, canalele de date sunt separate in subcanale mai mici, astfel ca datele de la diferite dispozitive pot fi puse laolalta pentru a garanta faptul ca latimea de banda nu este risipita. Aceasta inseamna ca un canal poate transmite date catre mai multe dispozitive in acelasi timp, imbunatatind eficienta si reducand latenta. 

Subcanalele mai mici disponibile pe sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 furnizeaza o acoperire de pana la 80% mai mare decat generatia precedenta. Fiecare router AiMesh AX6100 are, de asemenea, doua antene interne ce sunt pozitionate orizontal pentru a imbunatati acoperirea in casele cu mai multe etaje. Cu doua routere, sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 furnizeaza o acoperire Wi-Fi de pana la 511 metri patrati. Standardul Wi-Fi 6 ajuta si la imbunatatirea autonomiei pentru dispozitivele conectate. O noua tehnologie denumita Target Wake Time (TWT) permite programarea transmisiei, astfel ca dispozitivele conectate pot ramane perioade mai lungi in modul de asteptare, oferind o autonomie de pana la 7 ori mai buna. Wi-Fi 6 este complet compatibil cu standardele Wi-Fi precedente, astfel ca utilizatorii pot conecta orice dispozitiv Wi-Fi la sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100, bucurandu-se de o experienta desavarsita. 

Securitate de nivel comercial pentru acasa

Sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 integreaza AiProtection Pro, un software de securitate la nivel comercial pentru retelele de acasa, sustinut de Trend Micro™. AiProtection Pro asigura securitatea fiecarui dispozitiv conectat impotriva amenintarilor venite de pe Internet, incluzand dispozitivele IoT. Solutia vine cu actualizari gratuite pe intreaga durata de viata a produsului pentru a asigura faptul ca nivelul de protectie ramane la zi si este eficient. Sistemul Wi-Fi AiMesh AX6100 ofera, de asemenea, control parental de top, ce le permite parintilor sa supravegheze cat timp petrec copiii online si sa stabileasca intervale si limite de timp. Parintii pot bloca anumite categorii de aplicatii mobile si site-uri web, iar apoi pot aplica regulile pe toate dispozitivele ce ii apartin unui anumit membru al familiei, permitand in acelasi timp accesarea altor resurse online.

Pret si disponibilitate

ASUS AiMesh AX6100 va fi disponibil in Romania la inceputul lunii august la un pret de aproximativ 2200 lei (inclusiv taxe).

Despre ASUS:

ASUS este o companie multinationala recunoscuta pentru cele mai bune placi de baza din lume, PC-uri, monitoare, placi grafice si routere, urmarind sa devina cel mai admirat lider inovator din domeniul tehnologiei. Avand angajati in intreaga lume, printre care peste 5000 de talente in cercetare si dezvoltare, ASUS se detaseaza in industrie prin design-ul de top si inovatiile gandite pentru o experienta digitala inteligenta, activa si plina de satisfactii, accesibila oricarui utilizator, oriunde si oricand. Inspirat de sloganul "in Cautarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a castigat mii de premii prestigioase in 2018, figurand in "Topul Global 2000 de companii publice" realizat de Forbes, in "Top 100 Lideri globali din tehnologie" publicat de Thomson Reuters si situandu-se printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune.

Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.

Specificatiile, continutul si disponibilitatea produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila si pot diferi de la o tara la alta. Performanta reala poate varia in functie de aplicatii, mod de utilizare, mediu si alti factori. Specificatiile complete sunt disponibile la adresa: https://www.asus.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate